Misiune

https://i0.wp.com/top-medici.ro/wp-content/uploads/2019/02/crop-2018-09-28-15-51-44_465bae23e0bfd22-800x400.jpeg?resize=640%2C320&ssl=1

Misiunea noastră

Platforma Top-Medici.ro vine in sprijinul pacientului din Romania care doreste servicii medicale de calitate.

Noi iti oferim posibilitatea sa iti gasesti cel mai bun medic de familie din orasul tau si, daca vei avea nevoie, de cel mai bun medic specialist sau clinica.

Aici vei gasi recenzii ale pacientilor facute diversilor medici astfel incat, atunci cand vei intra in cabinet, sa stii cu cine stai de vorba si sa te duci pregatit(a) cu toate intrebarile pentru a avea cel mai bun diagnostic si tratament medical.

Aceasta platforma va fi o „oglinda” a fiecarui medic si a calitatii serviciilor sale.

In felul acesta, dorim sa promovam medicii de valoare care poate sunt necunoscuti.


About Us

Top-Medici.ro este o initiativa a pacientilor din Romania care cred ca a venit momentul sa aflam mai multe despre fiecare medic inainte sa-l alegem.

Pentru fiecare medic din Romania, Top-Medici.ro este o platforma si un canal de comunicare cu pacientii.

Top-Medici.ro este o echipa care aduna cele mai importante informatii din sistemul medical din Romania si strainatate si vi le oferta gratuit.

Scoala de medicina din Romania produce anual medici de o adevarata valoare profesionala.

Platforma Top-Medici.ro doreste sa incurajeze valoarea profesionala a medicilor din Romania si sa creeze un sistem de ierarhizare a acestora in functie de feedbackul pacientilor si de calitatea serviciilor medicale oferite de catre acestia.

Orice profesionist, daca nu va fi apreciat, ii va scadea performanta profesionala si se va plafona.

Noi dorim o incurajare a cadrelor medicale si o crestere a competitvitatii in sistemul medical.

Clinici si Spitale

Platforma Top-Medici.ro va fi o sursa de informare pentru pacienti si in ceea ce priveste Clinicile si Spitalele private din Romania in functie de proximitatea fata de pacient dar si in functie de specialitate si performanta.

Dorim sa ajutam la cresterea calitatii actului medical din Romania prin cresterea competitivitatii.